-->

Firefox Son Sürüm Yayınlandı | Firefox 3.6 Download

25 Ocak 2010 Pazartesi |

Firefox 3.5 yayınlandığından beri küçük güncellemeler ve eklentiler ile destekleniyordu ancak bugün 3.6 sürümüne köklü bir geçiş yapıldı.

Bir önceki sürüm olan 3.5'ten en belirgin özelliğinin %20 daha hızlı ve performanslı olduğu söyleniyor ilk açılışta bunu farkediyorsunuz zaten...Ayrıca Ram ve CPU (İşlemci) kullanımında iyileştirme yapıldığı söyleniyor ki muhtemelen eskiye oranla daha az Ram ve Cpu kullanıyordur.




Benim gözümde ikinci fark ise 3.5 sürümündeki tıkanmaların sonlandırılmış olması. Bu önemli bir geliştirme çünkü eski sürümde herhangi bir sitede aşağı veya yukarı hareket ettiğinizde kısım kısım tıkanmalar yaşanıyordu. Tabi bu bilgisayarlar arasında farklılık gösterebilir ama 3.6 GHZ işlemci ve 1512 MB Ram ile bu sorunu yaşıyor olmam tuhaf... :)

Firefox 3.6 sürümünü Buradan indirebilirsiniz.

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...