-->

Blogger Sayfa Oluşturma Özelliği | Resimli Anlatım

23 Ocak 2010 Cumartesi |

Eminim tüm blogger kullanıcıları, blogger'ın birkaç gün önce yayınlamış olduğu Sayfa Oluşturma Özelliğini farketmiştir. Farketmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse Yeni Sayfa Oluşturma Özelliği wordpress bloglarında sıkça gördüğümüz ve keşke dediğimiz yegane özelliklerden biridir.

Hani şu anasayfadan bağımsız olarak oluşturulan Hakkımda, Gizlilik, İletişim gibi sayfalar varya işte onlardan bahsediyorum. Artık biz de blogger bloglarımız için bu özellikleri kullabileceğiz... Önceden iletişim sayfası oluşturmak istediğimizde bu sanki anasayfaya eklenen yeni bir yazıymış gibi görünürdü ve gerek site içi aramalarda gerekse google aramalarında olumsuz sonuçlar doğurabilirdi ama artık öyle değil ...

Şöyle ?

Yeni sayfa oluşturma özelliğini kullanabilmek için Blogger Draft üzerinden giriş yapmış olmanız gerekiyor.
Daha sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Gönderme / Sayfaları Düzenle / Yeni Sayfa bağlantılarına tıklayarak Hakkımda, Gizlilik, İletişim gibi sayfaları rahatlıkla ekleyebiliyoruz. Ancak şu an için yalnızca 10 yeni sayfa ekleyebilirsiniz....



Hadi hayırlı uğurlu olsun ....

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...