-->

Kota Bilgilerini Sorgulama Programı / Adsl Kota 2.2 Full

9 Kasım 2009 Pazartesi |



Adsl Kota 2.2 adlı bu program sayesinde kota bilgilerinizi ttnet'in sitesine bağlanmadan anlık olarak takip edebilir ve kotayı aşma sorununa bir nebze çare bulabilirsiniz.

Programın Özellikleri Şunlardır :

1. Türk Telekom Verileri Uygulamanın sol tarafındaki Türk Telekom logosu bulunan iki adet panelde, bilgisayarınızdaki tüm ölçümlerden bağımsız olarak limitli ADSL abonelerinin faturalarına yansıyan Türk Telekom'dan alınan veriler gösterilir. Bu panellerde bulunduğunuz ay içinde yaptığınız download miktarı yüzdesel olarak gösterilmektedir.

2. Anlık Trafik Ölçümü Uygulamanın diğer tüm kısımları Türk Telekom'dan bağımsız çalışır. Bu bölümdeki veriler, sizin belirleyeceğiniz aygıt üzerinde ölçümler yapar ve bunları grafiksel biçimde anlık olarak gösterir. Ölçümü başlattığınız andan itibaren toplam download / upload miktarı ve geçen süre panellerde görülebilir.

3. Veri İzleme (Packet Sniffing) Yazılımın "Veri izleme" adı verilen bölümü ile bilgisayarınıza giden gelen veri paketleri; alındığı tarih, kaynak IP, hedef IP, protokol ve paket içeriği bilgileriyle anlık olarak gösterilir. Veri trafiği geçmişini HTML ve CSV biçimlerinde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

4. Dahili Yazılım Güncelleme Türkiye'de çok az sayıda yazılımda bulunan bu özellik sayesinde, programın kurulumunu bir defa indirirsiniz. Program belirli aralıklarda yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol eder ve tek tıklama ile kendini günceller. Bu sayede sürekli gelişen,yeni özellikler eklenen bir programa sahip olursunuz.

Programın belkide en güzel yanı kotayı aşmaya başladığınızda sizi ister görsel isterseniz de sesli olarak uyarabilmesi...Yani bir nevi kota sınırlayıcı bir programdır.




Programı Full Olarak Buradan İndirebilirsiniz. Crack Dosyası İçindedir.

Açıklama:

Programı kurduktan sonra çalıştırmadan önce patch dosyasını çalıştırın ve programı kurduğunuz dizinden ak22pro.exe dosyasını seçin ardından patch işlemini uygulayın daha sonra patch programını kapatarak programı full kullanabilirsiniz.

Programın kurulu olduğu dizin genel olarak şu şekildedir C:\Program Files\ADSL Kota 2.2 PRO

Kolay Gelsin...


0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...