-->

İnternet Download Manager 5.17 Build + Patch

10 Kasım 2009 Salı |



Internet Download Manager (IDM), çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın indirme işlemine devam edebilme yeteneğine sahiptir ayrıca download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir programdır. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş. Download hızını 5 kat arttırdığı söylenmektedir...




Programı Full Olarak Buradan indirebilirsiniz. Tam sürüm kullanmak için gerekli olan patch dosyası içindedir.

Patch Uygulaması

1) idman517f.exe dosyasını çalıştırarak programı kurun.
2) Program kurulduğu anda çalışmaya başlayacaktır. Patch dosyasını çalıştırmak ve programı fullemek için programı kapatmalısınız. Bunu windows görev çubuğudaki simgeye sağ tıklayıp Çıkış diyerek yapabilirsiniz.
3) Şimdi rar arşivindeki patch dosyasını programın kurulu olduğu dizine kopyalayın. [C:\Program Files\Internet Download Manager]
4) Patch dosyasını çalıştırın ve patch butonuna tıklayın.... Program artık full....

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...