-->

Rsplg.com ile Rapid'den Sınırsız Download | Resimli Anlatım

20 Şubat 2010 Cumartesi |

Bildiğiniz gibi artık Rapid'den dosya indirmek bir işkence oldu her zaman işkenceydi ama artık iyice işin suyu çıkmaya başladı. Rapid'den elvan çeşit hatalar almaya başladık ve adeta rapid bize premium olmamız için baskı uyguluyor.

Üstelik bütün işkencelere rağmen hala en çok kullanılan dosya barındırma servisi rapidshare.com yani tüm eziyete rağmen hala vazgeçemiyoruz. Niye yalan söleyeyim ben de öyleyim :) Çünkü diğer dosya barındırma servisleri gibi reklam bulundurmuyor ve indirme linki reklamlardan görünmez hale gelmiyor...

Madem rapidshare.com'dan vazgeçemiyorum o halde sizi de rapid'in elvan çeşit işkencelerinden kurtarmak için birşeyler yapmalıyım diye düşündüm ve daha önce rapid8.com'dan bahsetmiştim ama orasıda çok yoğun olduğu için sıra gelmiyor. Şimdi ise aynı amaca hizmet eden ama farklı bir yöntem uygulayan sistemden bahsedeceğim.

Sistemin adı Rsplg.com açılımı RapidShare Premium Link Generator.

Nasıl Kullanılır ?

Siteye girdiğimizde sağ tarafta aşağıdaki bölümü göreceğiz. Burada Choose a server yazan bölümden dh.rsplg'yi seçiyoruz. Securiyt Code yazan bölüme güvenlik kodunu giriyoruz ve RapidShare Link yazan bölüme ise rapid linkimizi yapıştırıyoruz. Download it butonuna tıkladığımızda sistem rapidden indirmek istediğimiz dosyayı kendi sunucusuna yükleyecek ve bize download linkini verecek bu işlem dosyanın boyutuna bağlı olarak en fazla 1 dakika sürüyor.


Sistem dosyayı kendi sunucusuna yükledikten sonra aşağıdaki görüntü gelecek Direct Download Link başlığının altında download linkinizi göreceksiniz. O linki olduğu gibi kopyalayın ve internet tarayıcınızın adres satırına yapıştırın ve anında indirmeye başlayın, ücretsiz ve zahmetsiz premium keyfini yaşayın :)

Bu yöntemle rapid'den sınırsız download yapma ayrıcalığını edinebilirsiniz ancak heryerde olduğu gibi burada da bir limit var 4 adet dosya indirdikten sonra sistem bugünkü indirme limitiniz doldu şeklinde bir uyarı verecektir. Bu durumda modemin fişini çek-tak indirmeye devam et...

Yalnız bir dezavantajımız daha var o da şu ki bu sistemden en fazla 175 Mb boyutundaki dosyaları indirebiliyorsunuz ama hiç yoktan iyidir.


Kolay Gelsin..

1 Yorum:

Unknown dedi ki...

İşe yararsa güzel, teşekkürler.

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...