-->

Türk Yapımı Browser (Tarayıcı) Oyunu | Anadolu Efesi

20 Aralık 2009 Pazar |

Anadolu Efesi kısaca AE adındaki bu oyun, Cem Öztürk ve Serhat Nasırlıoğlu tarafından üretilmiş olup hiçbir yere bağlı kalmadan üretilen Türk Yapımı Web Tabanlı Oyun olma özelliğini taşımaktadır.

Anadolu Efe'si, harita üzerinde izometrik projeksiyon yöntemi kullanılarak hazırlanmıştır.

Oyun, Tower Defanse diye tabir edilen bir çeşit savunma oyunudur ve 1915-1922 tarihleri arasında gerçekleşmiş olan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarını konu edinmektedir.

Oyunun mantığı genel olarak şöyledir;

Anadolu Efe'si karakterini yönlendiren oyuncu belli bir altın miktarı ile oyuna başlar ve bölgeyi düşmanlara karşı korur, bu sırada altın miktarı da izlediği stratejiye bağlı olarak artış gösterir aynı şekilde silah özellikleri ile savaş stratejisi gelişen oyuncu bir sonraki düşman birliklerine karşı daha iyi bir savunma gösterir.

Oyun şu anda beta sürümüyle yayınlanmaktadır ancak ilerleyen zamanlarda geliştirilerek çakma online oyunlara son vereceğinden hiç şüphemiz yok ...

Aslında bu ve benzeri oyunları oynadığım da kendi kendime sorduğum ilk şey şu; madem yapabiliyoruz o halde neden yapmıyoruz ?
Sadece bu oyun değil son yıllarda Türk yapımı oyunlar çok gelişti ve biz de oyun oynamayı seven bir milletiz ama bir türlü üretemiyoruz !

Ümid ediyorum ki Türk oyunları ilerleyen zamanlarda kendini iyice gösterecek ve artık oyun sektöründe bizimde borumuz ötecektir.

Oyunun sitesine Buradan ulaşabilirsiniz !
Eğer Facebook hesabınız varsa kayıt olmanıza gerek yoktur direk Facebook kullanıcı adı ve şifrenizle oynayabilirsiniz.

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...