-->

Limewire "Daha Fazla Kaynak Gerekli" Hatasına Kesin Çözüm

4 Kasım 2009 Çarşamba |



Limewire kullanan herkesin, özelliklede müzik dosyalarını indirirken karşılaştığı sorun "Daha Fazla Kaynak Gerekiyor" ya da "Meşgul Sunucularda Bekleniyor" hatalarıdır ve kimi zaman bu hatalar programı kaldırıp yeni kurduğumuzda düzelmektedir ancak bir zaman sonra tekrar aynı hataları almaya başlarız.

Benim birkaç gün önce bulduğum ve uyguladıktan sonra şimdiye kadar hiçbir hatayla karşılaşmadığım yöntemi paylaşmak istiyorum.

Çok basit bir uygulamayla bu sorundan kurtulabiliriz. Lafı fazla uzatmadan aşağıdaki yöntemi uygulayın...

Öncelikle programın arayüzünden Araçlar sekmesine ardından da Seçenekler'e tıklayın. Aşağıdaki resimde gördüğünüz pencere açılacak buradan Arama seçeneğine geçin ve sağ taraftan Lisans Uyarısı Göster seçeneğinin işaretlemesini kaldırın.

Programı ingilizce kullananlar ise Tools sekmesine ardından Options'a tıkladıktan sonra açılan pencereden Searching seçeneğine tıklayarak Show Licence Warning seçeneğinin işaretlemesini kaldırabilirler.

Artık "Daha Fazla Kaynak Gerekiyor" ya da "Meşgul Sunucularda Bekleniyor" gibi hataları almamanız dileğiyle :)




Kolay Gelsin...

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim ie yaradı

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...