-->

Blogger'da Yalnızca Seçilen Etiketleri Gösterme ve Etiket Sınırlama

1 Eylül 2009 Salı |

Blogger amca sonunda blogger kullanıcıların belki de hissettikleri en büyük eksikliği giderdi. Wordpress bloglarında gördüğümüz "istenilen etiketleri gösterme" widgetine sonunda kavuştuk.

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayarak siz de benim gibi etiketler listesi oluşturabilirsiniz.

Bunu yapabilmeniz için yerleşim sekmesinden istediğiniz bir yere "gadget ekle" diyerek çıkan listeden Etiketleri seçmeniz gerek.


Ardından Etiketleri yapılandırma bölümü gelecek buradan Görüntüleme şeklini Bulut olarak ayarlayın ve Göster bölümünü Seçilen etiketler olarak ayarlayın. Şimdi istediğiniz etiketleri göstermek için "düzenle"ye tıklayın.



Karşınıza bu "Gösterilecek Etiketleri Seçme" bölümü gelecek. Eğer etiket sayınız fazla ise "Seç:Hiçbiri" seçeneğine tıklayarak etiketlerin işaretlerini kaldırın ve göstermek istediğiniz etiketleri seçin.


Son olarak Ayarları aşağıdaki gibi yapın ve kaydet deyin.


Bu kadar...

1 Yorum:

Unknown dedi ki...

abi bizde etiket seçme de hiç etiket yok ne yapmamız lazım bi yardım acele

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...