-->

Sitenizin/Blogunuzun Satış Fiyatını(Değerini) Öğrenme

23 Ağustos 2009 Pazar |

Malum devir internet ve teknoloji devri artık sanal alemde para ediyor, hatta bir çok kişi sanal alemden çeşitli yollarla evine ekmek götürüyor.

Eğer sizinde bir web siteniz ya da blogunuz varsa ki bu yazıyı okuduğunuza göre muhtemelen vardır ve sitenizin/blogunuzun parasal değerini yani emeğinizin karşılığını merak ediyorsanız sadece sitenizin adresini yazarak öğrenebilirsiniz. Nasıl mı ?


Öncelikle http://www.yourwebsitevalue.com/ bu adrese giriyoruz. Hemen üstte "how much is your website worth" başlığı altında bir kutu göreceksiniz. Oraya adresinizi yazın "Estimate Website Value" butonuna tıklayın.

Şimdi adresiniz 12 aşamada analiz edilecek ve bittiğinde sol tarafta blogunuzun parasal değeri dolar cinsinden görünecektir.



Bir kaç örnek vermek gerekirse işte bazı büyük web sitelerinin maddi değerleri;

Crackerturk.net: $ 629 :)
Google.com: $ 5,414,163,221
Youtube.com: $ 938,601,031
Facebook.com: $ 998,342,038

Bir web sitesi nasıl olursa çok para eder ? şeklinde bir soruyu ele alırsak cevap çok basittir. "Zengin ve Özgün Türkçe içerik" bu çok önemlidir çünkü arama motorlarında herhangi bir bilgi arandığında ortaya çıkan sonuç sizin web siteniz oluyorsa, yani aranan bilgi hakkında tek özgün içerik sizin websitenizdeyse değerlisiniz demektir. Ama aranan sonuç hakkında ard arda bir liste çıkıyor ve hepsi birbirinin kopyasıysa değersizdir. Olay bu kadar basit.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel ve kaliteli bir site güzel şeyler paylaşıyorsunuz teşekkürler...

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...