-->

Chip Online Herkesi Bilişim Uzmanı Yapıyor !

14 Ağustos 2009 Cuma |

Her zaman büyük işlere adım atan CHIP Online ekibi bu kez de herkesin bilişim uzmanı olmasını sağlayan bir sistemi başlatmış bulunuyor.

Smart Pro ve Chip Online iş birliğiyle başlatılan bu sistem sayesinde 60 saatlik dersin ardından SmartPro Certified IT Specialist sertifikasına sahip oluyorsunuz. Üstelik normal de 1250 YTL den başlayan bu dersler kısa bir süre için sadece 395 TL.

Ancak bu sistem yalnızca istanbul da ikamet edenler için uygun görünüyor çünkü eğitimler sadece SmartPro Bilgisayar Akademisi'nin İstanbul Kadıköy Altıyol'da bulunan Eğitim Merkezinde veriliyor.

Bu merkezde alacağınız dersler ise ;

Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) - Yazılım
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) - Sistem
Cisco Certified Network Associate (CCNA) - Network
Web&Graphic Technology Specialist - Web & Grafik

Bu dört ders kendi içinde bölümlere ayrılıyor ve seçeceğiniz her bir program 395 TL. Dört programında eğitimini almak için bunu dörtle çarpmanız gerekiyor.

Ayrıntılar chip.com.tr ve smartpro.com adreslerinde...

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...