-->

Adsense Başvurunuz Onaylanmıyorsa Yapmanız Gerekenler

15 Ağustos 2009 Cumartesi |

Adsense başvurunuz, tüm yönergeleri doğru yapmanıza rağmen sitenizi dolaşmak çok zor, içeriğiniz özgün değil, iletişim adresi eksik gibisinden saçma bahanelerle sizi reddediyorsa dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta var demektir.

  • Mümkünse adsense reklamları için kullanacağınız blog adresini bloggerdan alın. Çünkü google biz blogger'ları sever (:


  • Daha sonra kendinize bir gmail hesabı açın. Çünkü hotmail, mynet gibi hesaplar başvurunuzun onay süresini uzatır. Kısaca ikinci plana atılırsınız.


  • Artık bir blog adresiniz olduğuna göre sıra geldi blog içeriğine... Kendinize birkaç kategori belirleyin ve içeriğinizi ona göre ayarlayın. Diyelim ki otomobiller konusunda deneyim sahibisiniz ya da bu konuya meraklısınız o halde otomobiller hakkında aklınıza ne gelirse yazın. Ancak bu çerçevenin dışına çıkmayın ve alıntı yapmayın ve mümkünse başka sitelere bağlantı vermeyin. Bu şekilde minimum 10 adet yazı yazdıysanız içerik konusunu hallettiniz demektir.


  • Bu aşamadan sonra sitenizi biraz süsleyin. Mesela orjinal bir logo yapın. Çeşitli Javascriptler ve sitenin içeriğine uygun flashlar kullanın tabi flash ve javascript konusu opsiyonel yani işimizi garantiye almak için. Bu adımı atlayabilirsiniz. Bunun dışında blogunuza bir ya da iki adet video ekleyin. Ama dozu kaçırmayın. Örneğin benim yaptığım gibi Seçkin Video başlığı altında bir video ekleyebilirsiniz.


  • Bütün bunları dikkatlice yaptıysanız artık adsense'ye başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak adsense başvuru formunda da önemli nokta var ki bu da telefon numarası ve adres bilgileriniz. Adres konusunda aklınıza ne gelirse yazın. Sokak adı, Mahalle adı, Blok, Bina numarası, Kat, Daire Numarası kısaca ne biliyorsanız onu yazın ki google'ın "iletişim adresiniz eksik " demesin için bir bahanesi kalmasın.


  • Ve şunuda unutmayın adsenseye başvurmadan önce kesinlikle başka sitelerin reklamlarını (adtech,adhood,reklamstore vb.) sitenizde yayınlamayın çünkü adsense yanında başka reklamcı olmasını istemez.
Herkese Bol Kazançlar !!

1 Yorum:

Xmen dedi ki...

Çok güzel ve yararlı bir açıklama

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...