-->

Youtube'da Yaşanan Ses Sorunu ve Çözümü

18 Temmuz 2009 Cumartesi |


Eğer bilgisayarınızdan açtığınız herhangi bir müzikten ses gelirken Youtube ve benzeri sitelerdeki videolardan ses alamıyorsanız doğru yazıyı okuyorsunuz.


Bu sorun genellikle formattan sonra oluşur nadiren kendi kendine ortada hiçbir neden yokken de oluştuğu olabilir. Neyse o önemli değil, bu sorunu çözmek için registry (kayıt defteri) 'de ufak bir değişiklik yapmanız gerekecektir;


Şimdi adımları takip edin;


1) Başlat>>Çalıştır>> Regedit yazarak kayıt defterine ulaşıyoruz.

2) Sol taraftaki menüden HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Drivers32 sekmesine kadar ilerleyin....

3) Şimdi sağ tarafta türü RG_SZ olan girdiler göreceksiniz. Orada boş bir yere sağ tıklayarak, YENİ ve DİZE DEĞERİ seçeneğini seçin.

4) Şimdi yeni bir satır eklemiş oldunuz bu satırın adını wavemapper olarak değiştirin.

5) Oulşturduğunuz o satıra çift tıklayıp değer verisi başlığı altındaki alana msacm32.drv yazdıktan sonra Tamam diyerek çıkın.

Son olarak eklemiş olduğunuz satırın "wavemapper REG_SZ msacm32.drv" bu şekilde olduğundan emin olun ve kayıt defterini kapatın. Daha etkili sonuç almanız için bilgisayarı yeniden başlatmanızı öneririm.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

sorun düzeldi teşekkürler

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...