-->

Dosya ve Sürücü Kilitleme (Lock Folder)

21 Nisan 2009 Salı |

Programı buradan indirebilirsiniz : http://www.everstrike.com/cgi-bin/sws/go.pl?distr=http://www.everstrike.com/download/lockfldr.exe

Bilgisayarınızda sizden başka kimsenin görmesinin istemediğiniz dosyaları,klasörleri hatta disk sürücünüzü bile şifreleyebileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.

İzinsiz kimselerin kişisel finans, sağlık, özel ve önemli bilgilerinize ulaşmasını engellemenin en iyi yolu, dosyalarınızı, klasörlerinizi ve
verialanlarınızı kilitlemektir. Çünkü dosyalarınızı, klasörlerinizi ve veri alanlarınızı kilitlemek, onları görünmez hale getirir. Böylece silinemez, hasar göremez ve dışardan istenmeyen müdahaleler yapılamaz.

Özellikle laptop kullanıcıları laptoplarını çaldırdığında çalan kişi hiçbir şekilde şifrelerinize veya diğer önemli bilgilerinize ulaşamaz.









0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...