-->

Jdownloader "Sabit Diske Yazma Yetkisi Yok" Hatası Kesin Çözüm

28 Mayıs 2010 Cuma |

Jdownloader'ın yeni sürümüyle gelen en büyük hata bu olsa gerek, rapidden ya da başka biryerden 200 mb'lık ya da daha büyük bir dosya indiriyorsunuz %90'ı geçiyor "Vazgeçildi: Sabit Diske Yazma Yetkisi Yok" diye abuk subuk bir hatayla karşılaşıyorsunuz..
Daha kötüsü bilgisayarınızı geceden açık bırakıyorsunuz ki 1 Gb'lık veri sabaha kadar kendi başına insin diye ! O da ne sabit diske yazma yetkisi yok !

Birçok örneği mevcuttur bunun, biraz laf kalabalığı yaptıktan sonra şimdi çözüme geçelim...

Aslında çözüm çok basit bu hatayı iki aşamada çözebilirsiniz.

  • Kesinlikle ve kesinlikle Windows Güvenlik Duvarı kapalı olsun. "Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Windows Güvenlik Duvarı" yolunu izleyerek kapatabilirsiniz.
  • Antivirüsünüzün güvenlik duvarını kapatın..Bunun için masaüstünden ağ bağlantılarım simgesine sağ tıklayın, özellikler deyin açılan pencerede yerel ağ bağlantısına sağ tıklayın, özellikler deyin...Aşağıdaki resimde Eset Antivirüs için örnek gösterdim, karşısındaki kutucuğun işaretini kaldırın ve tamam deyin.


  • Jdownloader'ı açtığınızda ana pencerenin altında bulunan (Max.Bağ) ve (Max İnd) değerlerini bir yapın. Aşağıdaki resimde olduğu gibi.


Umarım bir daha Sabit Diske Yazma Yetkisi Yok Gibi bir acıyla karşılaşmazsınız. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın ...

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

iyide bende güvenlik duvarı kapalı antivirüsün güvenlik duvarı yok ve max bağ ve indirme ayarları gösterdiğin gibi ama sürekli bu hatayla karşılaşıyorum ne olacak şimdi

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...