-->

Anadolu Sigorta 85.Yıl Özel Reklamı [1924 Erzurum]

25 Mart 2010 Perşembe |

Anadolu Sigorta'nın 85. kuruluş yılı için özel olarak hazırlamış olduğu reklam filmi...
Gerek akılda kalıcılığıyla gerekse o an ki duyguları yansıtma biçimiyle şüphesiz şimdiye kadar izlediğim en iyi reklam filmi...





"Reklam filminde gururlu Türk insanın başkalarına muhtaç olmasın diye Anadolu Sigorta'nın 85 yıldır üstlendiği rol vurgulanıyor. İş Bankası'nın sağladığı güçle genç Türkiye'de yaratılan ulusal değerleri güvence altına almak amacıyla kurulan Anadolu Sigorta'nın kuruluşunu anlatan film, Erzurum'da çekildi. 
Reklam filmi, 1924 yılında Erzurum-Pasinler depreminde yıkılan köyleri kalabalık bir heyetle ziyaret eden Mustafa Kemal Atatürk'ün yıkıntılar arasında sessizce oturan yaşlı bir adama yaklaşarak, onunla sohbetinin görüntülerine yer veriyor. 
İhtiyarın zor duruma karşın vakur davranışları, devletten bir şey beklemeyen tokgözlülüğünün Atatürk'ü çok duygulandırdığı vurgulanan filmde, bu konuşmadan 6 ay sonra Atatürk'ün talimatıyla Anadolu Sigorta'nın kuruluşu anlatılıyor."(ANKA)

3 Yorum:

blogs dedi ki...

çok manyak birşey olmuuş işte paşamın farkı bu

Adsız dedi ki...

gerçekten harika

Adsız dedi ki...

bureklam kadar harika bir reklama uzun zamandır rastlamadım konu içerik atmosfer süper yansıtılmışhele hele atamızı oynayan oyuncuyu ayakta alkışlıyorum keşke onu diğer atatürk filmlerindede oynatsalardı tıpatıp bir benzerlik kutluyorum

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...