-->

Live For Speed [LFS] Snow Mod Uygulaması !

28 Kasım 2009 Cumartesi |



Çok sevdiğim hatta bağımlısı olduğum ve en iyi yarış simulasyonu olduğunu düşündüğüm Live for speed yani LFS'nin Snow Mod [Kar Yaması] uygulamasıdır.

Deneyenlerin seveceğini umduğum bu yamanın tarafımdan çekilmiş ekran görüntüleri aşağıdadır. Yamada görsellikten başka fark yok ancak değişiklik olması açısından oldukça iyi bir uygulama olacağını düşünüyorum.

Resimleri daha geniş görmek için üzerine tıklayın...







Eğer yamayı beğendiyseniz Buradan indirebilirsiniz. Boyutu: 22 MB

Yüklemek için Rar arşivinden çıkan "data" dosyasındaki görselleri Lfs'nin orjinal data klasörünün ilgili yerlerine kopyalamanız yeterli.
İleride tekrar orjinale dönmek isteyebilirsiniz bu nedenle orjinal "data" klasörünü yedeklemenizi öneririm. Kolay Gelsin.....

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

kardeşim 8 gündür uğraşıyorum link error veriyo değiştirsende bende indirsem

Unknown dedi ki...

Buyur arkadaşım buradan da indirebilirsin...

http://www.lfs-database.com/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=2&p13_sectionid=93&p13_fileid=452&p13_versionid=487

Linkin tamamını kopyala ve tarayıcının adres satırına yapıştır.
Hızlı bir şekilde indirebilirsin...

ilyas dedi ki...

bu site çok güzel

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...