-->

Uharc 4.0.0.2 Kullanımı - Resimli Anlatım

5 Ekim 2009 Pazartesi |

UHARC/GUI sayesinde her türlü büyük boyutlu dosyanızı sıkıştırarak daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Özellikle de birçok resim ve video arşivine sahipseniz, UHARC/GUI sıkıştırma programı arşivinizin daha az yer kaplamasını sağlayacaktır.
Kurulumu ve kullanımı kolay olan UHARC/GUI'nin sıkıştırma yeteneği sayesinde oyunların, filmlerin, videoların ve resimlerin boyutlarını küçültebilir, taşınabilir diskinize atmak için uygun hale getirebilirsiniz. Programı küçük dosyalar yerine büyük boyutlu dosyaları sıkıştırmada kullanırsanız profesyonel sıkıştırma özelliğinin tatmin edici olduğunu görebilirsiniz.

Programı BURADAN indirin...
Kullanımı:
İlk olarak indirdiğimiz UHARC_GUI.exe dosyasını çalıştıralım, dosya hem küçük boyutlu hem de kuruluma ihtiyacı olmadığı için işimiz kolay.
1.Adım: Programı çalıştırdıktan sonra aşağıdaki görüntü gelecek, burada "create new archive" seçeneğine tıklayın.



2.Adım: Şimdi aşağıdaki görüntü geldi, burada add files'a tıklarsanız tek bir dosya seçebilirsiniz, eğer add folder'a tıklarsanız tüm klasörü ya da arşivi seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra options butonuna tıklayın.


3.Adım: Burada sıkıştırma için ayarları yapacağız. Sıkıştırma ayarlarını aşağıdaki gibi girin, eğer sıkıştırdığınız dosyalarınızı şifrelemek isterseniz, Enter Password ve Re-enter Password bölümlerine şifrenizi girebilirsiniz. Ayarları tamamladıktan sonra "Create Archive" butonuna tıklayın. Şimdi sizden sıkıştırılacak dosyanın adını ve kayıt edileceği yeri seçmenizi isteyecek, kayıt edilecek dosyanıza bir isim girin, dizini seçin ve kaydet deyin.



Gördüğünüz gibi sıkıştırmaya başladı. Sıkıştırma işlemi bittikten sonra programı kapatabilirsiniz.



Kolay Gelsin.

2 Yorum:

Hakan dedi ki...

Ya ben kullanamadım yada bu program hiç sıkıştırmıyor

Adsız dedi ki...

program 2 gb ta kadar olan dosyaları sıkıştırır

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...