-->

Ücretsiz Profesyonel Antivirüs Lisansları [Fırsatı Kaçırmayın]

12 Ekim 2009 Pazartesi |





Windows 7 işletim sisteminin piyasada yerini almasıyla birlikte antivirüs şirketleri de sıkı bir rekabetin içine girdi ve profesyonel antivirüsler için 1-2 yıllık ücretsiz lisans dağıtımına başladılar. Sizde bu fırsatı kaçırmayın ve pastadan payınızı biran önce alın.

İşte ücretsiz lisans dağıtan antivirüs firmaları;

1-PC Tools Internet Security Lisansı:

İlk olarak http://www.notrailsurf.com/ adresine girin ve anasayfadaki ikinci boşluğa (Karşısında Go Yazan) http://www.pctools.com/wbc/ adresini olduğu gibi yapıştırın ve Go butonuyla devam edin. Böylece Pc Tools sitesine Avustralya Proxy üzerinden bağlanmış olduk. Karşınıza gelen kayıt formuna Adınızı, Soyadınızı, E-mail adresinizi ve şifrenizi girin. (Adınızı ve Soyadınızı Sallasanızda olur)
Son olarak Signup butonuna tıklayın. E-postanıza bir aktifleştirme maili gelecek mail adresinizi aktifleştirdikten kısa süre sonra ücretsiz lisanslar yine e-posta ile gelmiş olacak.

2-IObit Security 360 Pro:

http://www.iobit.com/security360.html adresine girin Free Download butonuna tıklayarak programı ücretsiz indirin.

3-Panda Internet Security 2010:

http://us.pandasecurity.com/w7launch/

4-Norton Internet Security 2010:

http://www.norton.com/nis4hosts adresine girin ve formu doldurarak antivirüsünüzü indirin.

5-Kaspersky Internet Security 2010:

http://usa.kaspersky.com/shakeitup/ adresine girin formu doldurun en alttaki host e-mail bölümüne aşağıdaki adreslerden birini girin. Ücretsiz lisansınız kendi e-mail adresinize gelecek.

anthonykuhn@gmail.com
Merlindb@gmail.com
mixpix@gmail.com
jcox20@gmail.com
MrCheerios@gmail.com




0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...