-->

System Mechanic 9 Full Yapma (Crack) - Resimli Anlatım

28 Ekim 2009 Çarşamba |



Program;
Sistem kütüğü (registry) temizleyicisi, internet bağlantı optimizatörü, gereksiz, fazla ve ilişiksiz dosya ayıklayıcı, Pop-up temizliği, hızlı disk birleştirme özelliği, hafızayı boşaltma, Windows ayarlarını değiştirebilme özellikleri yanında; bu PRO versiyonunda ilave olarak, mail tarama özelliği, virüs koruma, trojanlardan koruma, silinen dosyaları kurtarma, sabit disk imajını (kopyasını) alabilme özelliklerini içeriyor ve şunuda eklemek gerekir ki bu program birçok ödül almıştır yani uyduruk bir program değildir.

Ancak can alıcı nokta programın 30 günlük demo sürümü olması bu süre dolduğunda $ 70 (Dolar) ödeyerek satın almanız gerekiyor yoksa program bir daha çalışmıyor ve yine ancak biz bu programı demo olarak kullanmaya niyetli değiliz :) :)

Programı Buradan İndirin. [Boyut: 44 MB]
Keygen Dosyasını Buradan İndirin. [Boyut: 1 MB]

Önemli Not: İndireceğiniz arşivin içerisinde "Assistant" adlı bir keygen dosyası bulunduğu için bazı antivirüsler, virüs uyarısı verebilir. Önerim tüm işlemler tamamlanıncaya kadar antivirüslerinizi devre dışı bırakmanızdır.

Önemli Not 2: Şunuda belirtmeliyim ki program kendi içerisinde antivirüs bulundurduğu için sizden kurulum esnasında antivirüs programınızı kaldırmanızı isteyebilir. Hiç çekinmeden kaldırabilirsiniz çünkü kendi antivirüsüde gayet sağlam bir antivirüsdür.

Şimdi adımları uygulayarak programımızı fulleyelim...

1) Öncelikle programın setup'ına tıklayarak kurulum işlemini başlatın ve aşağıdaki pencereye ulaşıncaya kadar "Next" deyin. Aşağıdaki pencereye ukaştığınızda ise ortadaki seçeneği işaretleyerek "Next" deyin.



2) Şimdi aşağıdaki pencere gelecek burada "Send me an email...." seçeneğini işaretlerseniz sizden aşağıdaki kutuya email adresinizi girmenizi ister. Bunun nedeni ise bilgisayarınızda yapılan işlemleri yani virüs temizleme, optimize gibi işlemleri E-posta adresinize rapor olarak göndermektir. Buna gerek duymuyorsanız seçeğini işaretlemeden devam edebilirsiniz.



3) Programın kurulum aşaması bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyecek, isteği onaylayın. Sisteminiz yeniden başlatıldıktan sonra aşağıdaki pencere açılabilir. Burada "Continue Evaluation " butonuna tıklayarak programı açın ve hiçbir şey yapmadan tekrar kapatın. Bunu yapmamızın amacı aşağıdaki pencereden kurtulmak....





4) Programın tamamen kapandığından eminseniz. İndirdiğiniz "Assistan" adlı exe. dosyasını çalıştırın. Aşağıdaki pencere açılacak buradan benim yaptığım gibi aynı ayarları uygulayın. Tarih kısmını kafanıza göre belirleyebilirsiniz. Ancak ne kadar ileri o kadar iyi :)
Aynı şekilde ayarladıktan sonra "Select Target Component" butonuna tıklayın.



5) Şimdi aşağıdaki pencere açıldı. Buradan SysMech.exe dosyasını seçin ve Aç deyin.



6)Şimdi program açılacak buradan "Enter Licence İnformation" seçeneğine tıklayın sizden lisans numarası girmenizi isteyecek.



7) Şimdi assistant programından aşağıda göründüğü gibi "Fake Keymaker" sekmesine geçin oluşturulan kodu programın lisans bölümüne yapıştırın.



8) Aşağıdaki uyarıyı aldıysanız lisans numarası uyumlu demektir ve artık program full. Olurda lisans numarası uymassa yukarıdaki pencereden "Generate Code" butonuna tıklayarak farklı lisans numaraları oluşturulmasını sağlayın. Muhakkak biri uyacaktır.



Kolay Gelsin.
Kafanıza takılan bir durum olursa yorum formunu kullanabilirsiniz.

4 Yorum:

sadri dedi ki...

Anlatım için teşekkürler. Benden küçük bir not: programı yüklerken en başta antivirüsü yüklemeyi seçmezseniz antivirüsünüzü kaldırmanızı istemiyor teşekkürler admin...

Unknown dedi ki...

KARDES TAKRAR BILGISAYAR RESET ACINCA GENE KEY ISTIYOR

Unknown dedi ki...

karde bunu yapıyorsun ama sonra bılgısayarını acıp kapayınca tekrar key ıstıyor

Adsız dedi ki...

arkadaş çok sağolda windows 7 de registry bulunamıyor hatası veriyor crack onu nasıl halledebiliriz

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...