-->

Rapidshare Arama Motoru - Rapidig.com

3 Ekim 2009 Cumartesi |


Biz Türkler tarafından tam olarak benimsenmemiş hatta adı bile duyulmamış ancak yabancılar tarafından sıklıkla kullanılan bir siteden daha doğrusu arama motorundan bahsetmek istiyorum. Ancak bu arama motoru normal bir arama motoru değil çünkü burada yani rapidig.com'da kafanıza göre takılmıyorsunuz. Diyelim ki bir film, müzik, albüm, program herneyse indirmek istiyorsunuz ancak site site, forum forum dolaşmak istemiyorsunuz bu nedenle google vb. arama motorlarında indirmek istediklerinizi ararken, "albüm rapidshare" şeklinde arıyorsunuz ya da "oyun rapidshare" buna benzer aramalar yapıyorsunuz çünkü rapidshare.com'daki linkleri arayacak bir arama motorunun olduğunu düşünmüyorsunuz.

İşte belkide işinizi bir nebze kolaylaştıracak bir sistem olan rapidig.com içerisinde 1.000.000'dan fazla rapid linki barındırıyor ve rapidde bulmak ve indirmek istediğiniz dosyaları anında buluyor ve indirmenize olanak sağlıyor.

Birazda kullanımından bahsetmek gerekirse gayet sade ve kullanışlı bir yapıda olduğunu görürüz.
Aşağıdaki resimde mavi renkle gösterdiğim "Advanced rapidshare search box" linkine tıkladığınızda aramak istediğiniz rapid linkinin özelliklerini belirlemenize yarayacak seçenekler çıkacak.



Burada;
File Type yazan bölümden aramak istediğiniz link(lerin) türünü seçebilir (Örn; Video, Film, Program, Müzik vb.)
File Size From yazan bölümden aramak istediğiniz link(lerin) boyutunu seçebelir (Örn; 100-200 Mb arası)
File Extension yazan bölümden ise aramak istediğiniz link(lerin) uzantısını seçebilirsiniz. (Örn; Rar,Zip,Txt vb.)

"Rapishare Tools" yazan linke tıkladığınızda ise yukarıdaki sayfa açılır.

Burada;
"Rapidshare Links Checker" seçeneğine tıklayarak indirmek istediğiniz rapid linklerinin sağlam mı yoksa bozuk mu olduğunu sorgulayabilirsiniz.

"Rapidshare Links Spider" seçeneğini kullanarak da kayıp linkleri bulabilirsiniz. Yani diyelim ki elinizde çok partlı bir film var ve siz birinci partı indirdiniz ancak rapid partlarının bulunduğu site çöktü ya da kapatıldı :) Olmaz demeyin burası Türkiye... Bu durumda yapmanız gereken Links Spider özelliğini kullanmak, çok basit bir işlemle diğer rapid linklerini bulabilirsiniz. Şöyle ki; elinizde bulunan rapid partının linkini ya da linkin son kısmını (Örn; Cilgin.Motorcular.part2 şeklinde) Rapidshare Links Spider seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan kutuya yapıştırarak ve arama yaparak diğer kayıp linkleri bulabilirsiniz.

İnternette bir sürü rapid arama motoru var neden illaki bu derseniz, çünkü burayı bende yeni buldum ve arama seçeneğinin bu kadar geniş ve randımanlı çalışanını görmedim.

Kolay Gelsin...

3 Yorum:

Unknown dedi ki...

ßaßaCan Sana Cok TSK Ediorum.. Süper ßir Paylasım ßence Hakketen ßende Daha Yeni Fark Ettim ßu proqramı. Girdiqim Siede Hep Cıkiodu ßende Hep Kapatiodum Reklam Die Ama MeqerSem Link Arama MotoruymuS :)

Tekrardan Sana Cok TeSekkür Ediorum.. ALLAH'a Emanet ol GörüSürüz..

Kimseye Söylemem Ama Sana Takıldıqım Siteyi Söyleyeyim..

Cok Süper ßir Site aSlında Orda Yoq Yoq Gißi ßiSi Yani. Aradıqın ProqRamı ßulma Sansın %99 Gercekten Yani Site Site Gezmen Gerekmio. En Kısa Yoldan indir. :) Haa ßide Cok ßüyük ßir Site Olduqu iCin Ordaqi ßütün Proqram vb. Seyler Günlük Son Sürümleri Yüklenior. Yani Süperin Süperi. Site 1 Yasında Olmasına Raqmen.

TR Deqi ßütün Siteleri iCinde Saklıyor Yani ßize Her Yönden ßaSar..

KuSura ßaqma ama ßu ßir GerCek.. Hemde ProqRamların HepSi FuuLL

Unknown dedi ki...

www.dl4all.com

Unknown dedi ki...

"Keremcan"
Bahsettiğin siteyi biliyorum, haklısın bize bin basar çünkü Türkiyedeki siteler gibi full diye indirdiğin program demo çıkmıyor. Özellikle forum sitelerinde malesef herkes kafasına göre birşeyler paylaşıyor, full diye paylaşılanların çoğu ya virüslü yada bozuk ancak dl4all biraz farklı çünkü oraya konu paylaşan kişilerin rapid hesapları var ve download başına rapid puan kazanıyorlar ve bunun sonucunda bedava premium üyelik alabiliyorlar, bunun içinde kaliteli paylaşımlar yapıyorlar ki download oranı çok olsun... Ama bizim insanımızın durumu çok farklı adam sırf eğlence olsun diye forumlarda virüslü dosya paylaşıyor işte bu nedenle hep gerideyiz hep geride...

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...