-->

Google 11. Yaş Gününü Kutluyor

27 Eylül 2009 Pazar |



Bundan tam 11 yıl önce yani 1998 yılında kurulan ve microsoft tarafından satın alındıktan sonra, kısa zaman içinde büyüyerek büyük bir reklam şirketi, büyük bir mail sağlayıcısı, büyük bir blog servisi, büyük bir bilişim merkezi ve en önemlisi büyük bir arama motoru olmayı başaran google bugün (27 Eylül 2009) itibariyle 11. Yaş Günü'nü kutluyor.

Tarihine kısaca bakmak gerekirse, google ilk olarak iki arkadaş tarafından 1988 yılında 25 milyon dolarlık bir sermaye ile kurulmuştur. Google'ın 2007 yılı itibariyle değeri ise 219 Milyar Dolar'ı bulmaktadır.
Aslında kuruluş tarihi net olarak 4 Eylül 1988'dir ancak tam faaliyete geçme tarihi bugünlere denk gelmektedir.

Google özellikle, geliştirmiş olduğu "adsense reklamları" olarak bilinen reklam modelleriyle çok para kazanmış ve çok para kazandırmıştır.

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...