-->

4 Adımda Firefox'u Hızlandırma

14 Eylül 2009 Pazartesi |

Yalnızca dört adımda firefox'u olduğundan daha hızlı kullanmak mümkündür. Yapmanız gereken yalnızca anlatımı uygulayarak, firefox'un sisteminde birkaç değişiklik yapmak...

Adım 1: Öncelikle firefox'un adres satırına "about:config" yazın ve enter'layın.(Tırnak işaretleri hariç)


Şimdi ikinci resimde görüldüğü gibi "Garanti kapsamından çıkabilirsiniz!" uyarısı alacaksınız. "Söz veriyorum dikkatli olacağım!" diyerek devam edin.



Adım 2: Karşınıza Ayar Listesi çıkacak şimdi burada bir kaç değişiklik yapacağız. İlk olarak bu listeden "network.http.pipelining" ve "network.http.proxy.pipelining" dizelerini bulun bu iki dize değerinin "True" olmasını sağlayacağız. Bu dizelere sağ tıklayarak "Değerini değiştir" deyin. Eğer zaten değerler "True" ise bu adımı atlayın.



Adım 3: Şimdi aynı listeden "network.http.pipelining.maxrequests" dizesini bulun ve değerini değiştir diyerek, 8 olan dize değerini "30" olarak ayarlayın.

Adım 4: Listede herhangi bir yere sağ tıklayarak Yeni>İnteger deyin ve "nglayout.initialpaint.delay" adında yeni bir dize oluşturun, oluşturduğunuz bu dizenin değerini "0" olarak ayarlayın.



İşlem tamam tarayıcınızı kapatıp yeniden açın, hız farkını farkedeceksiniz.... (:

0 Yorum:

Yorumuzu yazıp gönder butonuna bastığınızda 'İsteğiniz gerçekleştirilemedi. Lütfen yeniden deneyin' gibi bir uyarı alabilirsiniz. Tekrar gönder butonuna bastığınızda sorun düzelecektir.

Sitedeki Herhangi Bir Dökümanın, Yazılımın ya da Yazının Telif Haklarını(zı) İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız İletişime Geçiniz.

İletişim Adresi: admin@crackerturk.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...